U bent hier: Homepagina » Topicus en de spoedketen

Communiceren en samenwerken in de spoedketen

Als huisartsenpost, spoedeisende hulp en regionale ambulancevoorziening heb je één gemeenschappelijk doel: het leveren van de best mogelijke spoedzorg. Samenwerking en informatie-uitwisseling zijn hierbij cruciaal. Topicus HAP ondersteunt de spoedketen in die samenwerking.

Een compleet huisartsenpostsysteem

De juiste informatie op de juiste plek op het juiste moment door het uitwisselen van dossierinformatie. Dat is het belangrijkst in de spoedzorg. Om de spoedketen te ondersteunen, ontwikkelden wij Topicus HAP. Dit complete huisartsenpostsysteem integreer je met de regionale zorgprocessen. Met HAP kun je binnenkomende zorgvragen afhandelen, werklijsten beheren, dossiers bekijken, medicatie voorschrijven, declareren en rapporteren. Samen met jouw partners in de keten. En als je HAP koppelt met de Topicus Triage Module is uitwisseling met en hergebruik van de triage mogelijk.

Samen de spoedzorg inrichten

Topicus HAP richt je helemaal naar eigen inzicht in. Ongeacht de omvang van de huisartsenpost, SEH of ambulancevoorziening. Wij helpen daarbij. We gaan regelmatig met elkaar om tafel om jouw prioriteiten, problemen en wensen te bespreken. Zo komen we samen tot de beste oplossing voor jou.

Inschrijven voor de Topicus Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Topicus Nieuwsbrief en volg de laatst ontwikkelingen omtrent Topicus per e-mail.

Inschrijfformulier

* Verplichte velden