U bent hier: Homepagina » Over Topicus

Over Topicus

Meer bereiken met minder inspanning, dat is ons doel. Wij genereren ideeën, maken systemen en investeren in oplossingen die organisaties structureel vooruit helpen. Al onze kennis, visie en techniek zetten wij in voor ketenintegratie. Want wij zijn ervan overtuigd dat door verantwoord te delen en bundeling van krachten beter functionerende ketens ontstaan. En dat leidt weer tot lagere kosten, flexibelere ICT en hogere opbrengsten. Door samenhang in de keten haal je eruit wat erin zit.  

Creatief en innovatief

Topicus is een creatieve en innovatieve ICT-dienstverlener gespecialiseerd in ketenintegratie, software as a service en projectmanagement. We zijn actief in finance, onderwijs, overheid en zorg.

Topicus Zorg

Zorgverleners moeten zich kunnen concentreren op het leveren van de best mogelijke zorg. Wij helpen hen daarbij met goede ICT. Elke organisatie, arts en patiënt is een schakel in de zorgketen. Die schakels knopen wij graag aan elkaar met slimme en flexibele softwareoplossingen. Dat doen we in nauwe samenwerking met al die partners. Als alle schakels feilloos in elkaar grijpen, is de kwaliteit van de zorg optimaal. Zo benut je je volle vermogen. Een utopie? Nee hoor, wij hebben de expertise!

Topicus Zorg Nieuwsbrief ontvangen?

Wil jij ook maandelijks op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Topicus Zorg? Vul dan het inschrijfformulier en ontvang per e-mail de Topicus Zorg nieuwsbrief.

Inschrijfformulier

* Verplichte velden