U bent hier: Homepagina » Waarom Topicus HAP

Wat is Topicus HAP?

Topicus HAP is de snelle en veilige toegang tot de spoedketen voor de zorgverlener én de patiënt. Onmisbaar voor effectieve en efficiënte zorgverlening op elke huisartsenpost. 

Wilt u meer weten over Topicus HAP?

Neem contact op Brochure aanvragen

Procesgerichte ondersteuning

Met HAP heb je overal en altijd alle patiënteninformatie bij de hand. HAP is zowel online als offline beschikbaar. Je richt HAP naar eigen inzicht en voorkeur in. Zo zorg je voor de beste controle over je eigen processen in de spoedketen. Alle nodige koppelingen – zoals LSP – zijn al aanwezig. 

Eén loket voor spoedzorg 

Je creëert heel makkelijk één loket voor spoedzorg als je HAP koppelt aan onze Triagemodule. Een patiënt met een spoedvraag meldt zich telefonisch of persoonlijk. Met de triagemodule maak je een inschatting van de vereiste zorg en urgentie. HAP verwijst de patiënt door naar de juiste collega in de spoedketen. De benodigde patiënteninformatie gaat automatisch mee. Op deze manier gaat geen kostbare tijd verloren. 

Wat zijn de voordelen van Topicus HAP?

  • gebruiksgemak en intuïtieve procesondersteuning
  • goede communicatie
  • een mobiele applicatie voor artsvisites
  • eenvoudig rapporteren
  • een klantgerichte oplossing

Ontwikkelingen

HAP is voortdurend in ontwikkeling. Klantervaringen helpen ons vooruit. Stap voor stap komen we samen tot de meest efficiënte zorgverlening in de spoedketen. Nu en in de toekomst.